Testimonials

Mei 2023

Vrouw van 40+ met burn-out klachten: Dankbaar, dat ben ik. Voor jouw ondersteuning in mijn reis; warm en doortastend. Ik heb zoveel kunnen loslaten en ben gaan voelen en kwam uit mijn hoofd! Jij was mijn gids, je zag me, je voelde me aan , je leidde en stelde me gerust!
Deze reis heeft mij zoveel  ontzettend veel gebracht!  Ik heb weer zelfvertrouwen en geloof in mijzelf. Terwijl ik al een hele poos thuis zat toen ik mijn traject begon bij jou ben ik nu voor mezelf begonnen en stromen de eerste klussen al binnen. Dankjewel.”

Januari 2023

Johanneke 45 :Door mijn hoog-gevoeligheid heb ik gedurende mijn leven vooral ondersteuning gehad bij het mezelf leren afsluiten/beschermen van van alles op verschillende vlakken. Ik merkte dat ik daardoor ook een deel van mezelf niet kon zijn. Mijn wens was om juist helemaal open te staan en om mijn hoog-gevoeligheid als mijn kracht te leven. Ik was daar al even mee bezig toen ik voor het eerst bij Lin kwam, maar ik ervaarde dat ik er nog niet was. Met haar sensitiviteit, kunde, ervaring, doelgerichtheid, puurheid en waarneming voorbij woorden heeft Lin mij in een hele korte tijd geholpen echt te geloven in mijn kracht en mijzelf en er ook op te leren vertrouwen en bouwen. Een liefdevolle, veilige setting, gesprekken en een Touch of Matrix behandeling hebben mij gebracht wat ik al zo lang wilde. Wat een verrijking! Heel veel dank lieve Lin!

 Juni 2022

Jos 63: “Na heel veel paden in het leven te hebben gelopen , kwam ik Lin tegen
En het was de tijd om daar ja tegen te zeggen
Lin is een liefdevolle vrouw vanuit het hart en heeft mij fantastisch geholpen
Op alle niveau,s waar de ruis zat , om volledig in en met contact mezelf
te mogen  ZIJN  , heel transparant en licht in beweging tot aan de mens die je BENT in puurheid.
Moeiteloos  jij  ZIJN  en het gouden pad lopen
Dank je wel Lin voor je aanwezig  ZIJN  in mijn leven.”

Mei 2021

Vrouw 57 jaar :’Het traject bij Lin heeft mij geholpen om oude stukken los te laten, ruimte te maken en om nieuwe inzichten te krijgen, onder andere in mijn aandeel in relatiestukken. Ik sta weer krachtiger en voel me vrijer.

Lin is een heel invoelend persoon, zij weet de juiste vragen te stellen om tot de angel te komen, om deze daarna energetisch los te kunnen maken. De sfeer tijdens de sessies is vertrouwd en warm. Een plek om je te openen, aanrader dus.’

Vrouw 44 jaar:  “Om beter om te leren gaan met mijn hooggevoeligheid ben ik naar Lin gegaan. Ik heb de sessies als erg bijzonder ervaren. Ik heb veel handvaten meegekregen waar ik veel baat aan heb. Ik kan Lin van harte aanraden!”

April 2021

Vrouw 56 jaar: “Burnout, drie keer door n diep dal.. en vanaf de tweede keer was daar Lin. Wat heb ik van haar veel geleerd o.a over Hoog gevoeligheid en Hoog Begaafdheid.  Het heeft me wel enorm veel inzicht gegeven in het hoe en waarom van mijzelf.

Tegenwoordig kan ik steeds vaker zeggen: ik ben fan van wie ik geworden ben. Of eigenlijk, van wie ik al was, maar wie zo lang verstopt heeft gezeten. Ik ben er blij mee en word er gelukkig van.

Hopen onnodige ballast achter me gelaten. Als dat zichtbaar zou zijn, lag de praktijkruimte van Lin bommetje vol 😅

En nog.. ik ben nog niet uitgeleerd. Maar kan steeds meer zelf. En ben enorm dankbaar dat ik altijd nog een lijntje naar Lin heb als dat nodig is.

Ik kan nu zeggen: ik voel het. Wat ik eerst best begreep, maar nog niet kón voelen. Ik voel mijzelf. Ik ben mijzelf.

Dankjewel, lieve Lin. Ik heb het zelf gedaan, maar had jouw hulp keihard nodig.”

Maart 2021

Man van 50  jaar: Ik heb een kort traject gevolgd bij Lin. Haar fijne manier van communiceren sprak me gelijk aan tijdens de kennismaking. Wat ik fijn vind aan Lin is dat ze helder en duidelijk is; ik wist precies wat ik aan haar had. Ze liet mij het werk doen en stond hierbij als een coach naast mij, met de nodige support, humor en feedback. Ik stond er versteld van hoe ik door haar begeleiding in een korte tijd tot de kern kon komen. Ze ging niet mee in mijn verhalen, maar nodigde mij uit te voelen. Mooi hoe ze verschillende technieken combineert in haar werk. Dank Lin🙏”

JUNI 2020

vrouw 37: Na een periode van overbelasting en steeds meer inzien dat ik meer gevoelig ben soms dan anderen bij Lin terecht gekomen. Zij heeft mij duidelijk geholpen om te laten inzien dat ik mijn hart moet volgen. In het begin was ik misschien nog wel wat skeptisch, want ja, hoe kan je nu bij alles je hart volgen. Maar meer en meer ben ik gaan inzien, waar word ik gelukkig van? Hoe kies ik voor mijzelf? En hoe stap ik ook ten goede van mijzelf af en toe op de rem (in mijn anders doordravende enthousiasme)? Ik heb oprecht het gevoel dit steeds beter te kunnen en merk ook dat dit zowel voor mij, maar ook op mijn omgeving een positieve invloed heeft. Ik ben namelijk een stuk meer ontspannen op deze manier.
Dank je wel Lin en we komen elkaar vast nog tegen.

MAART 2020

Eva: Lin is iemand die veel aan persoonlijke ontwikkeling doet en altijd streeft naar het hoogst haalbare door haar uiterste toewijding en grote professionaliteit! Ze keek goed waar ik behoefte aan had en liet mij weer mijn authentieke zelf zijn zodat ik weer in mijn kracht kon staan. De methodes zijn divers, maar uiterst heilzaam en doeltreffend. Lin is een levenscoach die jou weer handvaten kan geven op momenten dat je zelf even niet meer zo goed weet waar je staat in je leven. Ik ben dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen en zal zeker nog eens een beroep op haar doen. Haar kennis en ervaringen zijn een verrijking in je leven. Ga het zelf ervaren zou ik zeggen

MEI 2019

Man van 35: Ik voel me zoveel vrijer en lichter, en dat na slechts 3 sessies!  Bedankt!

Maart 2018

Vrouw van 59:  Lieve Lin, dank voor jouw betrokkenheid, veiligheid, warmte, kennis en ervaring of misschien beter gezegd; jouw zijn!

Soms is het moeilijk aan te duiden hoe of wat er precies verschoven is, maar het hoe en wat dat is dan ook helemaal niet belangrijk. Sinds ik een paar sessies bij je heb gedaan voel ik me meer gegrond, lichter, gezonder en weer milder naar mijzelf. Heb vertrouwen dat mijn leven gaat zoals het moet gaan en dat het klopt.

Hoe fijn is het dat thema’s makkelijk opgelost kunnen worden?

December 2017

Vrouw van 45 jaar:  Wat fijn om iemand te hebben die issues uit mijn leven met me opruimt waardoor ik me lichter voel en die daarnaast ook de juiste vragen stelt waardoor mijn gevoel van eigenwaarde groter is geworden en ik ook weer licht kan geven. Dank voor al het licht.

April 2017

Jongere van 17 jaar : Wat ik bij Lin heb ervaren is precies het soort begeleiding dat ik nodig had op het moment dat ik voor het eerst naar haar toe ging. Dit kwam vooral doordat Lin heel goed kon aanvoelen wat ik nodig had en daar ook de sessies omheen kon bouwen. Daarom voelde ik me ook heel snel zoveel beter, ik heb geleerd hoe ik zelf kan omgaan met mijn emoties en mijn hoog gevoeligheid. daar ben ik Lin heel dankbaar voor.

Vrouw van 48 jaar: Door veel vervelende gebeurtenissen in korte tijd zat ik in een ‘emotionele rollercoaster’. Dingen stapelden zich op. Lin heeft me in één sessie geholpen om de problemen los van elkaar te kunnen benaderen. Dit gaf me kracht en helderheid waardoor ik weer energie had en de dagen weer door kon zonder uitgeput te raken. Ik voelde me sprankelend en sterk. Het heeft me enorm geholpen volgende stappen in mijn verwerkingsprocessen te maken. Bij Lin voel je je volledig veilig en ga je zonder oordeel aan de slag met de obstakels. Door gebruik te maken van verschillende technieken maakt Lin de unieke combinatie die bij jou past.

Maart 2017 

Jongere van 18 jaar:  Ik ben op advies van mijn moeder naar Lin gegaan. Toen ik nogal examenstress had en paniekaanvallen. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Lin. En serieus genomen. En dat vond ik erg belangrijk. Ik heb vaker een therapeute gehad .Maar daar was ik dan niet helemaal tevreden over. Bij Lin voelde ik me meteen op mijn gemak . Na een paar weken sessies te hebben gehad, ging het erg goed met me . 

Februari 2017

Jongere 19 jaar: Wat ik bij Lin heb ervaren is precies het soort begeleiding dat ik nodig had op het moment dat ik voor het eerst naar haar toe ging. Dit kwam vooral doordat Lin heel goed kon aanvoelen wat ik nodig had en daar ook de sessies omheen kon bouwen. Daarom voelde ik me ook heel snel zoveel beter, ik heb geleerd hoe ik zelf kan omgaan met mijn emoties en daar ben ik Lin heel dankbaar voor.

December 2016 

Vrouw van 56:  “Waar je al zo bewust bent als je kunt zijn, kunnen er nog steeds onbewuste blokkades je belemmeren. Lin heeft de mogelijkheid om in een hele korte tijd die onbewuste blokkades op te sporen en op te laten lossen. Binnen twee sessies was ik mijn angst voor groepen kwijt. Ze is een geweldige coach, heler en mens. Gun jezelf een traject.”

December 2016 

Vrouw van 48: “Lin geeft heerlijk duidelijke tips en adviezen. Hoe anders dan een psychotherapeut. Ze weet de vinger op de goede plek te leggen. Lin heeft me het belang van aarden geleerd. Alsmede heeft ze mij afweermechanismen geleerd tegen indrukken die bij mij krachtig binnenkomen. Lin stimuleert me om mijn talenten te ontdekken, me creatief te ontplooien en eruit te halen wat er in zit.

Juli 2016:

Vrouw van 65: “Mogen werken met Lin heeft mij ongelofelijk veel gebracht. Het voelde veilig, geen oordelen. Lin past haar coaching aan op jouw behoeften en samen legden wij een prachtig traject af. Ik had deze innerlijke reis voor geen goud willen missen want het is zeer bepalend geweest voor het maken van andere keuzes die ik , mede door Lin’s coaching, in mijn leven heb mogen maken. Het is ook heel erg fijn dat Lin nogal wat verschillende disciplines tot haar beschikking heeft waardoor ze echt maatwerk kan leveren.”

Juni 2016:  relatie therapie

Vrouw van 34 : “Wij zijn in januari gestart met een coachingstraject bij Lin om onze relatie naar een hoger level te brengen. Door een druk leven met onze twee jonge kinderen, werk voor een baas en eigen onderneming merkten wij dat t lastig is om elkaar goed te blijven vinden. Vandaar dat we Lin om hulp gevraagd hebben. We kennen elkaar al vanuit eerdere : sessies en familie opstellingen en hebben daar een enorme persoonlijke groei door doorgemaakt. 
Lin heeft een traject op maat voor ons gemaakt en het heeft ons tot nu toe ontzettend veel gebracht. We begrijpen elkaar veel beter, communiceren beter en staan beter op 1 lijn en vooral is onze thuissituatie veel relaxter geworden. 
Kortom onze missie is geslaagd! Lin werkt sterk vanuit haar gevoel en legt telkens de vinger op de zere plek waardoor je snel door blokkades heen gaat. Dit doet ze op een prettige maar wel duidelijke wijze! Vaak benoemt ze zo duidelijk en precies in welke situatie we zitten, nog voordat we t zelf echt doorhebben, zodat we t ook meteen kunnen aanpakken. Voor ons precies wat we nodig hadden en we zijn dan ook erg blij en dankbaar voor de begeleiding die we van Lin krijgen.”
April 2016:

Vrouw van 52: “Lin is voor mij een geweldig coach, die met gebruik van verschillende healing methodes, mijn hele systeem raakt en in beweging brengt naar positieve verandering. Ze werkt heel aards en toegankelijk, daar hou ik van. Ze geneest mijn kneuzingen, rugpijnen, schouders. Ze roept halt aan mijn verslavingen. bv roken maar ook die van gewenningen. En …ze leert mij muziek maken. Ik speel sinds lange tijd Hoorn, met Lin herontdek ik het instrument en mijzelf.

Moeder van HSP zoon:  ‘Lin is een goede begeleider. Ze heeft onze hoog gevoelige zoon op een bijzondere manier dichter bij zichzelf gebracht en dat is zeker bij een puber een hele prestatie. Haar inzicht en rustig manier van doen zijn een verademing in het woud van begeleiders!’

Vrouw van 70 : ” Ik zat nogal vast in mijn lijf en hoofd en toen kwam Lin op mijn pad. De onvoorwaardelijke liefde en het begrip waarmee zij naar mij kijkt en luistert en haar intuitieve weten hebben mij uit het dal getrokken. Door middel van diverse technieken heeft zij mij geleerd mijn kracht te gebruiken. Ik ben sterker, kan beter voor mijzelf opkomen en voel mij een stuk gelukkiger.” 


Maart 2016: 

Vrouw 58: Ik heb bij Lin 2 sessies gedaan omdat ik merkte dat iets onderbewusts mij blokkeerde om in het openbaar te spreken. Door het energetische werk van Lin, waarbij ze heel precies die dieperliggende blokkades kan opsporen, merk ik dat ik nu veel makkelijker me in het openbaar uitspreek. Ik ben niet bang meer om een tegengestelde mening te geven of te krijgen. Hierdoor kan ik de volgende stap in mijn werk zetten. Ik ben heel blij met de ondersteuning van Lin.


Februari 2016:

Vrouw 34: Lin heeft door haar ervaring een mooie set aan technieken opgebouwd die ze, afhankelijk van je eigen vraagstelling, vakkundig toepast. Ik ben bij Lin terecht gekomen via mond-tot-mond reclame op een moment dat ik een fase in mijn leve afsloot en de toekomst nog ‘blanco’ voor me lag. Met haar heb ik een aantal heel fijne sessies gehad. De afwisseling tussen heling op energetisch niveau (hier is Lin echt heel goed in!) waarbij je zelf ‘niets’ hoeft te doen en praatsessies zorgde dat ik een snelle groei kon doormaken en invulling kan geven aan de jaren die voor me liggen, op een manier die bij mij past. Het meest bijzondere aan de sessies met Lin vond ik dat je je naderhand ‘licht’ voelt en dat dat gevoel blijft. Alsof er heel veel ruimte ontstaat en je alles in perspectief kunt zien. De pragmatische insteek van Lin, haar warme persoonlijkheid en mooie coachings praktijk maken dat ik haar zeker zal aanbevelen bij anderen.


Mei 2015:

Vrouw 50 plus: “Lin is een wonderbaarlijke genezer. Met eenvoudige oefeningen en zonder veel woorden werkt ze samen met je aan je fysieke pijn, innerlijke verwarring en ondraaglijke spanning. Of je nu door een vreselijke val fysieke pijn met haar deelt of met innerlijke al jaren zeurende klachten komt, Lin weet in een zeer korte tijd samen met jouw je pijn te verbannen. Je ontmoet met haar je eigen genezing kracht en de liefdes stroom. Lin laat je een wereld betreden, waar je voor de ontmoeting met haar, geen aandacht aan besteedde. Je komt weer in contact me je eigen levens pad.”


Januari 2015:

Vrouw van 50: ”Elke keer als ik voor een grote groep sta denk ik met dankbaarheid aan het traject wat ik bij jou heb gedaan. Ik voel me vrij, blijf bij mezelf en heb geen zenuwen meer!”


December 2014

Man 50 plus: “De sessies bij Lin zijn echte opruimingen: Na iedere sessie voel ik me lichter en meer mezelf worden!”

Moeder van een tiener: “Dank je wel voor wat je voor ons kind en ons hebt gedaan, je hebt ons echt geholpen! De gesprekken en aangereikte tools waren heel verhelderend”.


Oktober 2014:

Lynn 14 jaar: “Toen ik een jaar of 9 was, had ik angsten en Lin heeft mij toen geholpen om hiermee om te gaan. Dat heeft heel goed geholpen. Pas geleden heb ik bij Lin drie sessies gevolgd en ik vond dit een hele fijne methode. Lin zorgt ervoor dat je de dingen ‘vergeet’ die je wil vergeten en ze leert je dat het goed is om in het hier en nu te leven.  Ze leert je om je onzekerheden weg te halen en hoe je dat zelf ook kunt toepassen.”“Ik hou heel erg van dansen. Ik had vaak blessures. Lin heeft ervoor gezorgd dan ik geen lichamelijke klachten meer heb. Ik kan nu zelf positieve energie in negatieve dingen stoppen. Ik maak mezelf dus beter.

Meisje 16 jaar : “Lin is een leuke en gezellig vrouw. Ze luistert, begrijpt mij heel goed en ik kan alles tegen haar zeggen. Ik vind het heel erg bijzonder dat ze bij elk probleem dat je hebt een oplossing heeft. Ik raad iedereen aan om naar haar toe te gaan, het is echt de moeite waard. Lin heeft mij geleerd om mezelf te zijn!”


Mei 2014

Vrouw 34 jaar : “Nadat ik al vele verschillende therapieën had gevolgd, kwam ik via een vriendin bij Lin terecht. Overal had ik wel weer iets geleerd en het ging ook wel beter met me, maar het kostte me erg veel energie om alles toe te kunnen passen en me goed staande te kunnen houden. Bij Lin voelde ik me al snel op mijn gemak en heb ik weer echt leren voelen. Het is niet altijd gemakkelijk geweest om door de zure appel heen te bijten, maar doordat ik Lin altijd mocht bellen , is het me wel gelukt om me weer echt helemaal gelukkig te voelen. Er is een last van mijn schouders gevallen en hoef niet meer al mijn ervaringen van vroeger mee te tillen. Ik heb echt alles een goed plekje kunnen geven en kan weer onbezorgd genieten van alle leuke dingen van het leven!”


Januari 2014

Man: “Ik heb in het verleden psychotherapie en haptonomie gedaan om los te komen belemmeringen en beperkingen. Niets van dat al heeft me echt geholpen naar waar ik hoorde te zijn: bij mezelf. Sinds enige tijd word ik gecoacht door Lin. Zij heeft mij geholpen het zelf voor elkaar te krijgen. Door haar prettige en natuurlijke manier van coachen en begeleiden, ben ik in korte tijd heel anders in het leven komen staan. Ze confronteert en spiegelt, maar blijft waken over het helings-proces. Ze heeft me op een duidelijke maar heel prettige wijze bewust gemaakt en aangezet tot het nemen van mijn verantwoordelijkheid.

man 50 plus: “Met NEI & TOM coaching is alles in een stroomversnelling gekomen. De stukjes vallen in elkaar. Haar sterke intuïtie en deskundigheid in het toepassen van technieken en methodes maken haar tot een bijzondere coach. Iedereen die Lin de rol geeft om je te helpen helen, zal door haar in staat worden gesteld om in zevenmijlslaarzen terug bij zichzelf te komen. Bij mij in ieder geval: geen afhankelijkheidsgevoel meer, verslavingen verdwijnen als sneeuw voor de zon, ik ben bewuster van mezelf en mijn grenzen, kortom ik heb weer contact met mijzelf!”