Coaching

Het eerste gesprek is gratis

Tijdens dit gesprek maken we kennis en bespreken we hoe het traject er uit kan zien. Het doel van een kortdurend traject is dat je loskomt van je problemen en je negatieve gevoelens en gedachten.

Wat ik  voor jou kan betekenen

Ik help je om inzicht te krijgen in belemmerende emoties en patronen. Ik breng  je in contact met je eigen wijsheid. Je ware ik. Samen onderzoeken we wat je wilt loslaten en opruimen. Denk hierbij aan verschillende vormen van leefgewoontes en zelfs verslavingen. Hiernaast is het heel belangrijk om je woon- en werkomgeving te onderzoeken. Door letterlijk en figuurlijk op te ruimen, zal er ruimte ontstaan in je gedachten en emoties. Hierdoor ben je in staat om meer in verbinding te komen met jezelf. Verbinding  met diegene die je in wezen bent. Verbinding met je ziel. Hierdoor zal de verbinding met je omgeving verbeteren. Denk hierbij aan de relaties met je kinderen, partner, familieleden, leerkrachten, leidinggevenden, collega’s en personeel.

Hoe ik coach

Ik gebruik verschillende coachingstechnieken, zoals systemisch coaching. Dit houdt in dat we onderzoeken waar de blokkade hoort om hem vervolgens daar achter te laten of op te ruimen. Dit kan in een 1 op 1 setting, of in de vorm van een familieopstelling. Belangrijke methodieken die ik gebruik zijn Touch of Matrix en Neuro Emotionele Integratie.  Ik laat ze naadloos in elkaar overvloeien, waardoor de sessies als heel prettig ,moeiteloos en helend worden ervaren.

 Coaching in de natuur  & met de hond

Ik zet de cliënt letterlijk in beweging door hem  mee de natuur in  te nemen voor een wandel sessie. Al wandelend in de natuur zijn vragen soms minder confronterend  en komen de antwoorden vaak als vanzelf  naar boven drijven. Bovendien geven de frisse lucht en ruimte  een vrijer gevoel. Jongeren coach ik vaak met behulp van Mila, mijn hond.

Touch of Matrix 

T.O.M is een heerlijke bewustzijnsmethode die met zijn tijd meegaat.  Met T.O.M  wordt je je snel  bewust van je Ware Ik die zich in een tijdloze ruimte bevindt. Je Ware Ik kun je vergelijken met de harde schijf van een computer. Door hier een directe verbinding mee te leggen heb je meteen toegang tot al jouw informatie. Daardoor is het niet meer noodzakelijk om de oorzaak van je thema’s te weten. Je kunt de informatie van die thema’s die niet meer nodig zijn op een eenvoudige en snelle manier wissen, net als bij een computer.

Deze theorie is onder andere gebaseerd op de kwantumfysica die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is door middel van het morfogenetisch veld. Vanuit je Ware Ik heb je de beste verbinding met alle informatie in je eigen Matrix.
In de Leegte bevindt zich de scheppende kracht, de oerkracht. Jij hoeft niets meer te doen. De leegte regelt alles op alle niveaus.

Touch of Matrix is:

 1. Bewust worden van je thema
 2. Oude informatie verwijderen
 3. Duidelijk formuleren wat je wilt
 4. Verbinden met de informatie die nodig is en loslaten
 5. Het proces zal zijn eigen weg zoeken

Neuro Emotionele Integratie

Met N.E.I worden  onbewuste gedachten en onverwerkte ervaringen bewust gemaakt en krijgen we inzicht in de oorzaak van de klacht. Met dit inzicht kunnen we patronen veranderen. Het onderbewuste slaat alles op wat we meemaken. Niet alles wat we ervaren, kunnen we begrijpen en verwerken. Zeker niet op jonge leeftijd. Incidenten, gebeurtenissen of traumatische ervaringen die we niet hebben verwerkt, kunnen ons belemmeren in het dagelijks leven.

Basisbehoeften 

Ieder kind heeft 12 basisbehoeften. Helaas lopen veel mensen een tekort op in hun jeugd, wat kan leiden tot disbalans in het systeem.  Denk aan een tekort aan bevestiging, erkenning, en bewondering, maar ook goedkeuring. Zo zal Iemand met gebrek aan zelfvertrouwen  heel waarschijnlijk een tekort hebben aan erkenning en goedkeuring.  In een co creatie met Kit le Large heb ik mijn eigen kaartjes  ontwikkeld welke ik in kan zetten  tijdens de sessie. De kaartjes kun je ook heel goed thuis gebruiken. Ze helpen je om op een speelse en zachte manier aan je basisbehoeften te werken.

Ik heb veel ervaring met thema’s als:

 • Faalangst
 • Podiumangst
 • Verslavingen
 • Laag zelfbeeld
 • Gebrek aan zelfvertrouwen
 • Hooggevoeligheid
 • Burn-out, Overspannenheid en Stress
 • Depressie
 • Fobieën
 • Fysieke klachten

Wil je weten wat de kosten zijn van een kort durend coaching-traject?

Tijdens een kennismakingsgesprek maken we aan de hand van jouw persoonlijke situatie en doelen samen een plan en een kostenplaatje.