Testimonials

MEI 2019

Man van 35: Ik voel me zoveel vrijer en lichter, en dat na slechts 3 sessies!  Bedankt!

Maart 2018

Vrouw van 59:  Lieve Lin, dank voor jouw betrokkenheid, veiligheid, warmte, kennis en ervaring of misschien beter gezegd; jouw zijn!

Soms is het moeilijk aan te duiden hoe of wat er precies verschoven is, maar het hoe en wat dat is dan ook helemaal niet belangrijk. Sinds ik een paar sessies bij je heb gedaan voel ik me meer gegrond, lichter, gezonder en weer milder naar mijzelf. Heb vertrouwen dat mijn leven gaat zoals het moet gaan en dat het klopt.

Hoe fijn is het dat thema’s makkelijk opgelost kunnen worden?

 

December 2017

Vrouw van 45 jaar:  Wat fijn om iemand te hebben die issues uit mijn leven met me opruimt waardoor ik me lichter voel en die daarnaast ook de juiste vragen stelt waardoor mijn gevoel van eigenwaarde groter is geworden en ik ook weer licht kan geven. Dank voor al het licht.

April 2017

Jongere van 17 jaar : Wat ik bij Lin heb ervaren is precies het soort begeleiding dat ik nodig had op het moment dat ik voor het eerst naar haar toe ging. Dit kwam vooral doordat Lin heel goed kon aanvoelen wat ik nodig had en daar ook de sessies omheen kon bouwen. Daarom voelde ik me ook heel snel zoveel beter, ik heb geleerd hoe ik zelf kan omgaan met mijn emoties en mijn hoog gevoeligheid. daar ben ik Lin heel dankbaar voor.

Vrouw van 48 jaar: Door veel vervelende gebeurtenissen in korte tijd zat ik in een ‘emotionele rollercoaster’. Dingen stapelden zich op. Lin heeft me in één sessie geholpen om de problemen los van elkaar te kunnen benaderen. Dit gaf me kracht en helderheid waardoor ik weer energie had en de dagen weer door kon zonder uitgeput te raken. Ik voelde me sprankelend en sterk. Het heeft me enorm geholpen volgende stappen in mijn verwerkingsprocessen te maken. Bij Lin voel je je volledig veilig en ga je zonder oordeel aan de slag met de obstakels. Door gebruik te maken van verschillende technieken maakt Lin de unieke combinatie die bij jou past.

 

Maart 2017 

Jongere van 18 jaar:  Ik ben op advies van mijn moeder naar Lin gegaan. Toen ik nogal examenstress had en paniekaanvallen. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Lin. En serieus genomen. En dat vond ik erg belangrijk. Ik heb vaker een therapeute gehad .Maar daar was ik dan niet helemaal tevreden over. Bij Lin voelde ik me meteen op mijn gemak . Na een paar weken sessies te hebben gehad, ging het erg goed met me . 

 

Februari 2017

Jongere 19 jaar: Wat ik bij Lin heb ervaren is precies het soort begeleiding dat ik nodig had op het moment dat ik voor het eerst naar haar toe ging. Dit kwam vooral doordat Lin heel goed kon aanvoelen wat ik nodig had en daar ook de sessies omheen kon bouwen. Daarom voelde ik me ook heel snel zoveel beter, ik heb geleerd hoe ik zelf kan omgaan met mijn emoties en daar ben ik Lin heel dankbaar voor.

December 2016 

Vrouw van 56:  “Waar je al zo bewust bent als je kunt zijn, kunnen er nog steeds onbewuste blokkades je belemmeren. Lin heeft de mogelijkheid om in een hele korte tijd die onbewuste blokkades op te sporen en op te laten lossen. Binnen twee sessies was ik mijn angst voor groepen kwijt. Ze is een geweldige coach, heler en mens. Gun jezelf een traject.”

December 2016 

Vrouw van 48: “Lin geeft heerlijk duidelijke tips en adviezen. Hoe anders dan een psychotherapeut. Ze weet de vinger op de goede plek te leggen. Lin heeft me het belang van aarden geleerd. Alsmede heeft ze mij afweermechanismen geleerd tegen indrukken die bij mij krachtig binnenkomen. Lin stimuleert me om mijn talenten te ontdekken, me creatief te ontplooien en eruit te halen wat er in zit.

Juli 2016:

Vrouw van 65: “Mogen werken met Lin heeft mij ongelofelijk veel gebracht. Het voelde veilig, geen oordelen. Lin past haar coaching aan op jouw behoeften en samen legden wij een prachtig traject af. Ik had deze innerlijke reis voor geen goud willen missen want het is zeer bepalend geweest voor het maken van andere keuzes die ik , mede door Lin’s coaching, in mijn leven heb mogen maken. Het is ook heel erg fijn dat Lin nogal wat verschillende disciplines tot haar beschikking heeft waardoor ze echt maatwerk kan leveren.”

Juni 2016:  relatie therapie

Vrouw van 34 : “Wij zijn in januari gestart met een coachingstraject bij Lin om onze relatie naar een hoger level te brengen. Door een druk leven met onze twee jonge kinderen, werk voor een baas en eigen onderneming merkten wij dat t lastig is om elkaar goed te blijven vinden. Vandaar dat we Lin om hulp gevraagd hebben. We kennen elkaar al vanuit eerdere : sessies en familie opstellingen en hebben daar een enorme persoonlijke groei door doorgemaakt. 
Lin heeft een traject op maat voor ons gemaakt en het heeft ons tot nu toe ontzettend veel gebracht. We begrijpen elkaar veel beter, communiceren beter en staan beter op 1 lijn en vooral is onze thuissituatie veel relaxter geworden. 
Kortom onze missie is geslaagd! Lin werkt sterk vanuit haar gevoel en legt telkens de vinger op de zere plek waardoor je snel door blokkades heen gaat. Dit doet ze op een prettige maar wel duidelijke wijze! Vaak benoemt ze zo duidelijk en precies in welke situatie we zitten, nog voordat we t zelf echt doorhebben, zodat we t ook meteen kunnen aanpakken. Voor ons precies wat we nodig hadden en we zijn dan ook erg blij en dankbaar voor de begeleiding die we van Lin krijgen.”
April 2016:

Vrouw van 52: “Lin is voor mij een geweldig coach, die met gebruik van verschillende healing methodes, mijn hele systeem raakt en in beweging brengt naar positieve verandering. Ze werkt heel aards en toegankelijk, daar hou ik van. Ze geneest mijn kneuzingen, rugpijnen, schouders. Ze roept halt aan mijn verslavingen. bv roken maar ook die van gewenningen. En …ze leert mij muziek maken. Ik speel sinds lange tijd Hoorn, met Lin herontdek ik het instrument en mijzelf.

Moeder van HSP zoon:  ‘Lin is een goede begeleider. Ze heeft onze hoog gevoelige zoon op een bijzondere manier dichter bij zichzelf gebracht en dat is zeker bij een puber een hele prestatie. Haar inzicht en rustig manier van doen zijn een verademing in het woud van begeleiders!’

Vrouw van 70 : ” Ik zat nogal vast in mijn lijf en hoofd en toen kwam Lin op mijn pad. De onvoorwaardelijke liefde en het begrip waarmee zij naar mij kijkt en luistert en haar intuitieve weten hebben mij uit het dal getrokken. Door middel van diverse technieken heeft zij mij geleerd mijn kracht te gebruiken. Ik ben sterker, kan beter voor mijzelf opkomen en voel mij een stuk gelukkiger.” 


Maart 2016: 

Vrouw 58: Ik heb bij Lin 2 sessies gedaan omdat ik merkte dat iets onderbewusts mij blokkeerde om in het openbaar te spreken. Door het energetische werk van Lin, waarbij ze heel precies die dieperliggende blokkades kan opsporen, merk ik dat ik nu veel makkelijker me in het openbaar uitspreek. Ik ben niet bang meer om een tegengestelde mening te geven of te krijgen. Hierdoor kan ik de volgende stap in mijn werk zetten. Ik ben heel blij met de ondersteuning van Lin.


Februari 2016:

Vrouw 34: Lin heeft door haar ervaring een mooie set aan technieken opgebouwd die ze, afhankelijk van je eigen vraagstelling, vakkundig toepast. Ik ben bij Lin terecht gekomen via mond-tot-mond reclame op een moment dat ik een fase in mijn leve afsloot en de toekomst nog ‘blanco’ voor me lag. Met haar heb ik een aantal heel fijne sessies gehad. De afwisseling tussen heling op energetisch niveau (hier is Lin echt heel goed in!) waarbij je zelf ‘niets’ hoeft te doen en praatsessies zorgde dat ik een snelle groei kon doormaken en invulling kan geven aan de jaren die voor me liggen, op een manier die bij mij past. Het meest bijzondere aan de sessies met Lin vond ik dat je je naderhand ‘licht’ voelt en dat dat gevoel blijft. Alsof er heel veel ruimte ontstaat en je alles in perspectief kunt zien. De pragmatische insteek van Lin, haar warme persoonlijkheid en mooie coachings praktijk maken dat ik haar zeker zal aanbevelen bij anderen.


Mei 2015:

Vrouw 50 plus: “Lin is een wonderbaarlijke genezer. Met eenvoudige oefeningen en zonder veel woorden werkt ze samen met je aan je fysieke pijn, innerlijke verwarring en ondraaglijke spanning. Of je nu door een vreselijke val fysieke pijn met haar deelt of met innerlijke al jaren zeurende klachten komt, Lin weet in een zeer korte tijd samen met jouw je pijn te verbannen. Je ontmoet met haar je eigen genezing kracht en de liefdes stroom. Lin laat je een wereld betreden, waar je voor de ontmoeting met haar, geen aandacht aan besteedde. Je komt weer in contact me je eigen levens pad.”


Januari 2015:

Vrouw van 50: ”Elke keer als ik voor een grote groep sta denk ik met dankbaarheid aan het traject wat ik bij jou heb gedaan. Ik voel me vrij, blijf bij mezelf en heb geen zenuwen meer!”


December 2014

Man 50 plus: “De sessies bij Lin zijn echte opruimingen: Na iedere sessie voel ik me lichter en meer mezelf worden!”

Moeder van een tiener: “Dank je wel voor wat je voor ons kind en ons hebt gedaan, je hebt ons echt geholpen! De gesprekken en aangereikte tools waren heel verhelderend”.


Oktober 2014:

Meisje van 14 jaar: “Toen ik een jaar of 9 was, had ik angsten en Lin heeft mij toen geholpen om hiermee om te gaan. Dat heeft heel goed geholpen. Pas geleden heb ik bij Lin drie sessies gevolgd en ik vond dit een hele fijne methode. Lin zorgt ervoor dat je de dingen ‘vergeet’ die je wil vergeten en ze leert je dat het goed is om in het hier en nu te leven.  Ze leert je om je onzekerheden weg te halen en hoe je dat zelf ook kunt toepassen.”“Ik hou heel erg van dansen. Ik had vaak blessures. Lin heeft ervoor gezorgd dan ik geen lichamelijke klachten meer heb. Ik kan nu zelf positieve energie in negatieve dingen stoppen. Ik maak mezelf dus beter.

Jongere van 16: “Lin is een leuke en gezellig vrouw. Ze luistert, begrijpt mij heel goed en ik kan alles tegen haar zeggen. Ik vind het heel erg bijzonder dat ze bij elk probleem dat je hebt een oplossing heeft. Ik raad iedereen aan om naar haar toe te gaan, het is echt de moeite waard. Lin heeft mij geleerd om mezelf te zijn!”


Mei 2014

Vrouw 34 jaar : “Nadat ik al vele verschillende therapieën had gevolgd, kwam ik via een vriendin bij Lin terecht. Overal had ik wel weer iets geleerd en het ging ook wel beter met me, maar het kostte me erg veel energie om alles toe te kunnen passen en me goed staande te kunnen houden. Bij Lin voelde ik me al snel op mijn gemak en heb ik weer echt leren voelen. Het is niet altijd gemakkelijk geweest om door de zure appel heen te bijten, maar doordat ik Lin altijd mocht bellen , is het me wel gelukt om me weer echt helemaal gelukkig te voelen. Er is een last van mijn schouders gevallen en hoef niet meer al mijn ervaringen van vroeger mee te tillen. Ik heb echt alles een goed plekje kunnen geven en kan weer onbezorgd genieten van alle leuke dingen van het leven!”


Januari 2014

Man: “Ik heb in het verleden psychotherapie en haptonomie gedaan om los te komen belemmeringen en beperkingen. Niets van dat al heeft me echt geholpen naar waar ik hoorde te zijn: bij mezelf. Sinds enige tijd word ik gecoacht door Lin. Zij heeft mij geholpen het zelf voor elkaar te krijgen. Door haar prettige en natuurlijke manier van coachen en begeleiden, ben ik in korte tijd heel anders in het leven komen staan. Ze confronteert en spiegelt, maar blijft waken over het helings-proces. Ze heeft me op een duidelijke maar heel prettige wijze bewust gemaakt en aangezet tot het nemen van mijn verantwoordelijkheid.

man 50 plus: “Met NEI & TOM coaching is alles in een stroomversnelling gekomen. De stukjes vallen in elkaar. Haar sterke intuïtie en deskundigheid in het toepassen van technieken en methodes maken haar tot een bijzondere coach. Iedereen die Lin de rol geeft om je te helpen helen, zal door haar in staat worden gesteld om in zevenmijlslaarzen terug bij zichzelf te komen. Bij mij in ieder geval: geen afhankelijkheidsgevoel meer, verslavingen verdwijnen als sneeuw voor de zon, ik ben bewuster van mezelf en mijn grenzen, kortom ik heb weer contact met mijzelf!”